ChemDry Job Bavelaar

Gratis servicenummer

0800 - 228 35 22

Vestigingen in Heemstede, Leiden/Katwijk, Leidschendam Wassenaar en Den Haag.

Duurzame reiniging door Chem-Dry

Iinnovatief en uniek reinigen met een beter resultaat, dat is waar we voor staan. We vinden dat het niet alleen schoon moet zijn, maar dat er ook verantwoord moet worden gereinigd.

De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor een milieuvriendelijke aanpak van schoonmaak en onderhoud. Naast ons basis reinigingsmiddel "The Natural®" dat al vanaf de ontwikkeling, 30 jaar geleden, milieu vriendelijk is hebben we een complete reiniging ontwikkeld die aansluit bij deze aanpak.

Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethodes verbruiken we tijdens het reinigingsproces slechts een vijfde deel water. Onze milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Veel van onze producten zijn dan ook "groen" gecertificeerd.

Ons geheim zit in de manier waarop met behulp van miniscule koolzuurbelletjes het meest hardnekkige vuil wordt weggehaald. Miljoenen van die koolzuurbelletjes dringen diep in de te reinigen stof door. Deze stuwen het vuil naar de oppervlakte en dir kan dan effectief verwijderd worden. Dit is de zuiverste methode; geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemishce middelen. Er blijven dus ook geen vuilaantrekkende resten achter.

Als klant draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door te kiezen voor Chem-Dry. Er wordt gewerkt met producten die verantwoord worden geproduceerd, veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik. Ons hoofdkantoor in de VS blijft continue bezig met product ontwikkelingen en innovaties om ervoor te zorgen dat huidige en nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Bel gratis 0800-2283522 voor een vrijblijvende prijsopgave of voor meer informatie over onze diensten. Of vul onderstaand formulier in.

* = verplicht
Mobiele versie weergeven Desktop versie weergeven
Onze klanten beoordelen Chem-Dry Job Bavelaar gemiddeld met een 8,9 op basis van 131 beoordelingen.