ChemDry Job Bavelaar

Gratis servicenummer

0800 - 228 35 22

Vestigingen in Heemstede, Leiden/Katwijk, Leidschendam, Wassenaar en Den Haag.

rofhglflehfifheorfhof

De ChemDry historie.

Begin jaren ’70 werkte Robert Harris, de latere oprichter van Chem-Dry, bij een tapijtreiniger om zijn rechtenstudie te bekostigen. 

De oprichter van ChemDry; Robert Harris

Ontevreden als hij was met de reinigingsmiddelen en de resultaten, deed hij jarenlang onderzoek naar een betere methode.

Uiteindelijk bleek zijn koolzuurhoudende reinigingsmethode dé oplossing. Niet alleen waren de resultaten uitstekend. Het middel was ook nog eens veilig voor mens en milieu. Snel nadat Robert voor zichzelf begon en Chem-Dry had opgericht, bleken vrienden en familie geïnteresseerd in een eigen Chem-Dry onderneming. Daarmee was de franchiseformule  geboren.

Nu meer dan 35 jaar later is Chem-Dry de grootse tapijtreiniger ter wereld met meer dan 4000 vestigingen.

In 1990 bereikte de Chem-Dry formule ook Nederland en België. In al die jaren heeft Chem-Dry zich voortdurend ontwikkeld. De nieuwste reinigingstechnieken worden toegepast zonder dat er concessies aan de principes van koolzuur en veiligheid voor mens en milieu worden gedaan.

Bel gratis 0800-2283522 voor een vrijblijvende prijsopgave of voor meer informatie over onze diensten.

Of vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht
Onze klanten beoordelen Chem-Dry Job Bavelaar gemiddeld met een 8,9 op basis van 149 beoordelingen.