ChemDry Job Bavelaar

Gratis servicenummer

0800 - 228 35 22

Vestigingen in Heemstede, Leiden/Katwijk, Leidschendam en Den Haag

De Kunst van stenen vloeren onderhoud

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, niet alleen kleur maar ook materiaal.
Tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen vloeren.
Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op

Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw, maar wat is de juiste methode.

We kunnen u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten.

Doordat er vele varanten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat wij als Chem-Dry ondernemer u kunnen bieden met soms verrassende resultaten.

Chem-Dry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op een dag en na 4 uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

Chem-Dry is schoner

Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. We halen het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen. Chem-Dry zorgt voor een echte schone vloer

Chem-Dry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigzins poreus zijn komen ze ook vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de Chem-Dry reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een sealer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.

Bel gratis 0800-2283522 voor een vrijblijvende prijsopgave of voor meer informatie over onze diensten. Of vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht
Onze klanten beoordelen Chem-Dry Job Bavelaar gemiddeld met een 8,9 op basis van 149 beoordelingen.